Minder last van van pijnlijke gewrichten
Door op een natuurlijke manier in balans te komen 

knie pijn - gewrichts pijn
Veel mensen hebben dagelijks last van pijnlijke gewrichten

Het is heel vervelend om niet vrij te kunnen beweging. Dit kan veel invloed hebben op de kwaliteit van je leven. Simpele dingen zoals een pot open maken of gaan wandelen zijn pijnlijk, worden minder leuk en kunnen zelfs onmogelijk worden.  Je kunt er mee leren leven, maar zou je niet liever willen dat het beter wordt?

Ouderdoms kwaal en slijtage? Of toch of is er meer aan de hand?

Veel mensen denken ook dat het een ouderdomskwaal is en dat er niets aan te doen is. Maar niet iedereen die ouder wordt krijgt er last van en jongere mensen kirjgen het ook. Al is het wel zo dat het meer voorkomt naarmate mensen ouder worden. Bij pijnlijke gewrichten werken bepaalde processen in het lichaam niet meer zoals ze horen; ze raken uit balans. Het is dus echt een ziekte en niet alleen maar slijtage of iets waar niets aan gedaan kan worden.

De moderne geneeskunde kan heel veel maar heeft niet overal een antwoord op jammer genoeg. Ook in dit geval is de precieze oorzaak niet bekend. Vaak worden daarom pijnstiller of ontstekingsremmers voorgeschreven die de ergste symptomen bestrijden en het leven comfortabeler maken. Maar deze hebben ook vaak bijwerkingen. Gelukkig zijn er andere methoden waarvan bewezen zijn dat ze werken.

gewricht shouder pijn
Wat is er mogelijk?

Door een combinatie van dieet, voedingssupplementen en behandelingen die je zelf thuis kan uitvoeren vermindert de pijn en kun je je weer vrijer bewegen. De kwaliteit van je leven verbeterd en je zult weer meer kunnen genieten zonder zich zorgen te maken over pijnlijk gewrichten. En dit gebeurt met natuurlijke middelen, zonder bijwerkingen. Wat het van u vraagt is om consequent te zijn en goed voor uzelf te zorgen. 
Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De behandeling neemt drie maanden in beslag en na die drie maanden zult je een merkbare verlichting van je gewrichtspijn ervaren. Het bestaat uit een combinatie van dieet- en leefstijl verandering, het nemen voedingssupplementen en massage.

De behandeling start met een intake gesprek waar we je klachten bespreken en ik uitleg geef over de de rest van de behandeling , het dieet, de massage en de voedingssupplementen. Dat ga je de komende drie maanden uitvoeren en in de tussentijd hebben we contact over de voortgang.

Deze behandeling is gebaseerd op Ayurveda. De Ayurveda vertegenwoordigd al millennia een omvangrijke kennis op het gebied van gezondheid. Het maakt gebruik van volkomen natuurlijke middelen om lichaam en geest te herstellen naar haar natuurlijk gelukkige en gezonde balans.
In de laatste tien jaar zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd waaruit blijkt dat de Ayurvedische behandelmethode heel effectief is en geen bijwerkingen vertoond.

Ik heb de laatste jaren een Ayurveda gezondheids bedrijf bezocht in India waar jaarlijks meer dan 25.000 mensen behandeld worden. Deze behandeling wordt daar met succes toegepast. Dit bedrijf laat ook wetenschappelijk onderzoek doen naar de effecitiviteit van de behandelingen en hieruit blijkt dat mensen een pijnreductie melden tussen de 42 en 57% in drie maanden. Ook konden ze hun normale doses pijnstillers en ontstekingsremmers met 87                                                                            tot 93% verminderen. 
Wil je meer weten of wil je een afspraak maken?
Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.
Naam: *
Telefoon nummer: *
Email: *
Eventuele opmerkingen of vragen over de behandeling:
Blijf op de hoogte:
Captcha: *