Blijf op de hoogte en ontvang het gratis receptenboek;
Ayurveda; De recepten en de seizoenen
Vul hier je naam en e-mailadres in om het boekje met 21 heerlijke, gezonde, vegetarische recepten te ontvangen*:
Naam: *
E-mail: *
Captcha: *
*Omdat het een groot bestand is (55MB) krijg je van mij binnen een week een WE-transfer link gestuurd waarmee je het kunt downloaden. 
   Het kan zijn dat het in je SPAM-folder beland dus check dat eerst als binnen drie dagen niets ontvangt. 
Leef gezond door een voeding- en een leefstijl 
die bij jouw lichaam en geest past 

Gezond zijn is belangrijk voor je en daarom leef je bewust. Je let op wat je eet en waar je voeding vandaan komt want je vindt dat de basis vormt van een goede gezondheid. Je leest erover op internet, in boeken en tijdschriften en probeert verschillende dingen uit. Je doet je best om wat je leest toe te passen. Dat is niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor je gezin want uiteindelijk wil je gezond oud worden en lang van hen en van het leven genieten. Toch valt dat niet altijd mee.

Herken je dit?

Vind je al die verschillende soms tegenstrijdige berichten in de media over voedingsadviezen, onderzoeken en diëten verwarrend? Wat is nu eigenlijk gezond? Wat past bij jou? Hoe weet je dat je het goed doet? Hoe krijg je duidelijkheid? 

Je hebt al een paar keer geprobeerd om je eetgewoonten te veranderen maar je valt toch steeds weer terug in oude patronen. 

Je hebt geen zin om uren in de keuken staan. 
  
Je wilt ook niet dat het een rib uit je lijf kost om gezond te eten. 

Wil je nu eindelijk wel eens weten welke voeding en leefstijl goed bij je past? En dat gebaseerd op een methode die al heel lang bestaat en zich al bewezen heeft?

Hoe zou het zijn als:

  • Je weet welke gezonde voeding je moet kiezen als je in de supermarkt staat. 
  • Je weet hoe je eenvoudig gezonde gerechten kunt bereiden. 
  • Je weet hoe je dit betaalbaar kunt doen. 
  • Je weer lekker voelt in je lijf en energie over hebt. 
  • Je weet hoe je flexibel kunt omgaan met dinertjes en feestjes.    
  • Dit gebaseerd is op kennis die al duizenden jaren toegepast wordt. 

Lijkt je dit wat? 

Hoe leer je dit? Ik begeleid je daarin met behulp van de kennis uit de Ayurveda: een universele, holistische Indiase gezondheidsleer die van voor onze jaartelling dateert en die vandaag de dag nog steeds gebruikt wordt. Met behulp van deze kennis leer je je eigen lichaam en geest type kennen en hoe je jezelf in een natuurlijke balans houdt door middel van voeding en je leefstijl. Je leert welke voeding en leefstijl bij je past en wat je beter kunt laten gebaseerd op jouw persoonlijke gesteldheid.

Dus hou op met ploeteren en kom leren wat echt gezond eten en leven is!

Begin met mijn gratis tips die je hieronder kunt ontvangen door je e-mail adres achter te laten. Dan gaan we er samen voor zorgen dat jij een gezond eet- en leefpatroon hebt dat bij jouw lichaam en geest past.

Blogs

Volg me op Facebook 
waar ik regelmatig praktische tips geef
© Copyright 2016 - gezondmetayurveda.nl