Persoonlijke begeleiding

Wil jij ontdekken welke gezonde voeding en leefstijl het beste bij jou past? 

Vind je al de voedingsadviezen waar je over leest in allerlei media alleen maar verwarrend en tegenstrijdig?

Wil je af van de kwaaltjes die je ervaart: vermoeidheid, darmproblemen, een zwaar gevoel na de maaltijd, zure oprispingen, overgewicht e.d.?

Heb je geen zin of geen tijd om uren in de keuken te staan?

Wil jij ondersteuning bij het veranderen van je eet- en leefpatroon zodat je het niet alleen hoeft te doen en steeds een vraagbaak kan hebben over de dingen die je in het proces tegen komt?

Hoe zou het zijn als je je daar geen zorgen meer over hoefde te maken omdat jouw patroon gebaseerd is op beproefde kennis die al millennia bestaat (Ayurveda)?

Dat je je fit en energiek kan voelen en weet welke groenten, kruiden, granen , vruchten je kan kiezen om ook fit en gezond te blijven?

Hoe zou het zijn als je dat ook voor mensen om je heen kunt doen b.v. je partner of je kinderen?

Hier kan ik je bij helpen 

In een persoonlijk begeleidingstraject leer ik jou welke voeding en leefstijl het best bij je past 
en help ik je om je oude voedingspatroon te veranderen in één waardoor je meer energie ervaart en je beter gaat voelen.

We beginnen met een uitgebreid gesprek waarin we bepalen welk lichaams/geest type je hebt wat je huidige voedingspatroon is 
en welke doelen je wilt bereiken met het traject en aan de hand daarvan krijg je van mij een uitgeschreven voedings- en leefstijladvies.

Om de twee weken hebben wij daarna contact via Skype of live waar we bespreken hoe het gaat waar jij je vragen kunt stellen en we bijsturen waar nodig.
In de tussentijd krijg je oefeningen, recepten en tips van mij waarmee jij je kennis verder gaat verdiepen en het steeds meer zelf toe kunt passen en kunt gaan herkennen bij anderen.
Het traject bestaat uit:
  
1 Startgesprek van +/- 2 uur
Tijdens dit 1 op 1 gesprek bepalen we aan de hand van een interview dat ik van je afneem welk lichaam/geest type je hebt en hoe je interne balans er voor staat. We nemen je huidige eet- en leefpatroon in detail door en eventuele gezondheids- klachten die je ervaart. Op basis hiervan krijg je een paar dagen later jouw voedings- en leefstijladvies per mail. Dit advies bespreken we daarna via de telefoon.

 3 Balans gesprekken van +/- 45 minuten
Eén keer per maand hebben we een live gesprek waarin we doornemen hoe het gaat met het aanpassen van je eet- en leefpatroon. We doen weer een polsdiagnose om te bepalen hoe je interne balans is en of we eventueel moeten bijsturen. Dit is je mogelijkheid om al je vragen te stellen.

3 Skype gesprekken van +/- 20 minuten
Tussen de live gesprekken door hebben we een Skype gesprek waarin je je vragen kwijt kan en we bespreken welke hobbels je tegen komt.

Oefeningen, tips en recepten
Om je de principes van eten en leven volgens je eigen interne balans eigen te maken krijg je praktische oefenen. Deze oefeningen gaan b.v. over je spijsvertering, het herkennen van het lichaams/geest typen bij anderen, hoe de seizoenen invloed uitoefenen op je e.a. Ook krijg je praktische tips en makkelijke recepten om je op weg te helpen.   

Na dit traject:

  • Weet je hoe je op een gezonde manier kunt eten en leven gebaseerd op eeuwenoude kennis (Ayurveda).
  • Voel je je beter, gezonder en energieker.
  • Weet je welke voedingsmiddelen je het beste kunt gebruiken om in balans te zijn en te blijven en kun je dit aanpassen aan de seizoenen.
  • Heb je je voedingspatroon veranderd naar één die bij jouw interne balans past.
  • Ken je de lichaams- en geest type van de mensen om je heen en weet je welke voeding het best bij hen past. 

Je investering voor deze begeleiding naar een gezond eet- en leefpatroon is €349,- incl. BTW

Ga jij samen met mij samen aan de slag voor jouw gezondheid?

Veel gestelde vragen:

Waarom duurt het traject 3 maanden?
Ik heb deze periode uitgekozen omdat dit een realistische tijd is waarin je effecten kunt gaan ervaren van een verandering van voedings- en levensstijl. Ook duurt het gewoon even om gewoonten te veranderen daarom is 3 maanden een mooie periode voor een begeleiding.

Kan ik niet gewoon 1 sessie doen?
Enkele sessies doe ik niet meer omdat het niet realistisch is om je resultaat te halen uit 1 sessie. Het veranderen van een eet- en leefpatroon is een geleidelijk proces waar ook vaak bijsturing nodig is. Als je één sessie wilt doen dan stel ik voor dat je een gratis Skype gesprek, polsdiagnose of workshop bij me komt volgen. 

Zitten voedingssupplementen bij de prijs inbegrepen?
Nee, de prijs van het traject is exclusief supplementen. Dit omdat ik van te voren niet weet welke supplementen je nodig gaat hebben. Ik ga ze je waarschijnlijk wel voorschrijven omdat ze gewoon heel goed werken om je in balans te krijgen. Als ik een grove schatting moet geven: reken dan op €30,- aan supplementen per maand.